Plačanje

Cijene proizvoda istaknute na Internet stranici su izražene u kunama. U cijene je uključen PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Plaćanje pouzećem
Za odabrano plaćanje pouzećem u našoj internet trgovini, plaćanje možete izvršiti dostavljaču po primitku pošiljke koju šaljemo nakon što zaprimimo Vašu narudžbu. Za potvrdu narudžbe je treba platiti akontaciju, koja se iskazuje na ponudi.

Naručene proizvode plaćate dostavljaču po preuzimanju, odnosno dostavi robe na Vašu adresu, uvećane za troškove dostave i smanjene za akontaciju.

Ako kurirski službi ostatak iznosa platite u gotovini, tada će vam za to naplatiti iznos. Točan iznos se izračuna svaki put i zavisi od iznosa gotovine i od kurir službe. 

Bezgotovinsko (virmansko) plaćanje-bonifica bankarstva 
Za odabrano bezgotovinsko plaćanje u našoj internet trgovini, plaćanje možete izvršiti po predračunu u cijelokupnom iznosu, koji šaljemo nakon što zaprimimo vašu narudžbu.